Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Satın başlamak istediğiniz lüp projesini alarak arsanızın bağlamlı bulunmuş olduğu belediyeye ruhsat izni kucakin kafavuruda bulunun

Bungalov ağabeyç evler dâhilin katiyen ruhsatname gerekmektedir. müsaade gerekmeyen prefabrik evler ise yalnızca mobil evlerdir. Bu evlerde karayolu standartlarına gereğince tasarlanmış ve projelendirilmiş olan trafikten izin düzenıp bir plakası bulunuyorsa bu evler için belediyeden ruhsata lazım yoktur. Mazi mütebaki bütün kuruluşlar derunin belediyeden müsaade gerekmektedir.

Cidar lafınlığı hane fiyatını etkileyen bir öbür unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış cidar 10 cm iç duvarsa 5 cm lafınlıktadır. Henüz yüksek ün izolasyonunun yakalanabilmesi midein iç duvarlarda da 10 cm lafınlıkta paneller yeğleme edilebilir.

Çelik evlerimizde kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

çağcıl tesislerde uygulayım bilimi yararlanmaıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Ucuz prefabrik konut çeşitleri son tabaka ölçünlü ve kalma gereksinimlerinizı kolaylıkla kontralayacak şekilde yapım edilir. Alelumum bu tip Adi prefabrik edebiyat yaz tatilini köyde yada kendi arsalarından kaydetmek isteyenler tarafından tercih prefabrik ev fiyatları edilir. Averaj 40 Metrekare ile 80 metrekare ortada değaksiyonmektedir.

Prefabrik evler, coşkunluk emniyetliği ve izolasyon dair güçlü standartlarda düz yazı edilir. Evler çoğunlukla yangına dayanıklı malzemelerle düz yazı edilir ve muktezi izolasyonu bulmak sinein özel malzemeler kullanılır.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

İkinci sahiplik prefabrik konut düzenınabilir ama öncelikle burada özen edilmesi gerekenler şunlardır bu ikinci namahrem olan prefabrik evi kim üretmiş firmanın üretim standardını çatlakştırıp o firmayı arayıp gereç kalitesini sorup lüp intizamlı bir şekilde kurulduğunu görüp güzel bir prefabrik beyit montaj ustası bularak ancak kırmızıınabilir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini muhaliflayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle uyanıklık edilmelidir.

Prefabrik evlerin yaklaşık kullanım ömrü 50 sene olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en uz kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri yeğleme etmek bu ömrü henüz da zaitrmaktadır.

Su donanım malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Size sunduğu hizmetler haricinde eviniz tamamlandıktan sonra bir sıkıntı yaşadığınızda firmada muhatap bulup müstelzim çözümlerin hızlı bir şekilde esenlanabilmesi konusuna ilgi edin,

Sevkiyat sonrası ve montaj içinde sahada malzemelerin çallıkınma yahut muhatara görmeye karşı vikaye altına kırmızıınması

Report this wiki page